Skywlkr på Microsoft 4 Startup event

Skywlkr er i dag representert på Microsoft sitt event Microsoft4Startups, hvor Microsoft presenterer sine meget spennende program for startups og scale-up's . Vi er invitert for å vise våre konsept omkring pakketerte løsninger mot tilsvarende Startups og Scaleups, med blant annet bruk av Dynamics 365 Business Central og Microsoft/Office 365.

Pakketerte løsninger for startups og scaleups

Skywlkr jobber mot startups og scaleups med hjelp av Microsoft teknologi

Skywlkr deler Microsoft sitt engasjement rundt å levere forretningløsninger til startups og scaleups som legger til rette for vekst. Skywlkr Venture Solutions er den ultimate løsningen for startups og scaleups som opplever vekst. 

Venture Solutions passer for virksomheter i alle typer bransjer og er organisert etter byggeklossprinsippet. Løsningen gjør det mulig å legge til apper etter behov. Venture  Solutions er basert på Microsoft sin skyplattform. Dette tilrettelegger for at selskaper kan starte i det små og legge grunnlaget for vekst hele veien til et stort multinasjonalt konsern. Få fart på virksomheten med smarte forretningløsninger som sørger for vekst og fremdrift hos startups og scaleups. 

Les mer om Skywlkr Venture Solutions om våre pakketerte løsninger skreddersydd mot startups og scaleups.