Om oss

Skywlkr er eneste kontaktpunkt for både nyoppstartede og etablerte bedrifter som er ute etter å effektivisere og digitalisere sine arbeidsprosesser.  Vi er spesialister på skytjenester og er opptatt av å gjøre avanserte forretningssystemer og -løsninger tilgjengelig for virksomheter – til forutsigbare priser. Disse løsningene baserer seg primært på Microsoft-teknologi, der vi leverer pre-konfigurerte standardløsninger med kort salgs- og implementeringstid.

Vi hjelper deg med å finne de rette løsningene for bedriften – enten det er snakk om drift av et forretningssystem via en skyplattform eller implementering av andre skybaserte løsninger

Selskapet består av medarbeidere med 20 års erfaring innen Microsoft sine forretningssystemer (ERP), som har sett betydningen av å få disse løsningene levert som ekte skybaserte tjenester. Vi er etablert og eiet av medarbeidere samt Axdata AS (www.Axdata.no).

Hos oss får du alt bedriften din trenger for å oppfylle sine IT-behov. Kontakt oss i dag for å høre mer om hvordan vi raskt kan hjelpe dere med å forenkle, digitalisere og effektivisere arbeidshverdagen deres.

Kontakt oss

Lurer du på hvordan vi kan hjelpe din bedrift eller ønsker du mer informasjon om hvem vi er?

Vår dør er åpen for alle, så uansett hva du lurer på og tror vi kan hjelpe deg med er det bare å ta kontakt.