Managed Solutions

Vi vet hvor vanskelig det kan være å løsrive seg fra innarbeidede vaner og velkjente rutiner. Den lange erfaringen og høye kompetansen vi har på området har imidlertid vist oss at bedrifter som ønsker å være konkurransedyktig i markedet, kan høste store fordeler av å benytte moderne IT-plattformer og flytte forretningsløsningene sine til skyen.

Azure og Dynamics 365 i perfekt samspill

Mange tror at integrerte «legacy»-løsninger ikke kan flyttes og forenes med moderne forretningssystemer, men dette er en myte. Vi hjelper dere med å flytte de eksisterende forretningsprosessene deres, samt eldre «legacy»-løsninger dere ikke kan bytte ut, til den skybaserte plattformen Azure. Ved å bruke Microsofts Dynamics 365 gir vi dere det beste fra to verdener og får dem til å samarbeide på tvers av hverandre, slik at dere får maksimalt ut av dagens moderne IT-plattformer. Gjennom skyteknologi kan dere raskt og enkelt ta i bruk nye funksjonaliteter, få full oversikt over virksomhetskritiske data og ta forretningen til nye høyder!

Ett kontaktpunkt å forholde seg til

Undersøkelser viser at bedrifter bruker opptil 75 prosent av IT-budsjettet sitt på drift og vedlikehold av utdaterte systemer. Ved å flytte virksomheten deres til skyen, kan dere vinke farvel til gamle servere som støver ned i kjelleren, og tiden med frustrasjon over hvem som skal kontaktes når systemet går i lås, er forbi. Med Skywlkr på laget har dere ett kontaktpunkt å forholde dere til for systemstøtten til alle forretningsprosesser – så dere kan konsentrere dere om hva dere er gode til.

Vi er så sikre på at dere vil bli fornøyd med Managed Solutions, at vi ikke har noen bindingstid. Dere kan dessuten når som helst flytte løsningen til en annen leverandør. Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat, så finner vi ut av hvordan vi kan hjelpe dere med å nå målene dere har satt dere.

Managed solutions
Pr Mnd
På forespørsel
Flytt alle dine gamle løsninger ut i skyen
Azure IaaS
Azure PaaS
Kontakt ossKontakt oss

Kontakt oss

Lurer du på hvordan vi kan hjelpe din bedrift eller ønsker du mer informasjon om hvem vi er?

Vår dør er åpen for alle, så uansett hva du lurer på og tror vi kan hjelpe deg med er det bare å ta kontakt.