I forbindelse med Covid-19 går Microsoft ut med gratis Teams til alle som måtte trenge rask tilgang til hjemmekontorløsning.

I forbindelse med Korona epidemien går Microsoft ut med gratis Teams også til organisasjoner og virksomheter. Alle organisasjoner/virksomheter kan nå få en løsning med opp til 1000 brukere i 6 mnd gratis. I tillegg kan alle privatpersoner og Freelancere benytte “Freemium” versjonen, og de vil snarlig utvide denne til å inkludere funksjonalitet normalt forbehold de betalte bedrifts versjonene, slik som møtebooking.

Les mer om initiativet til Microsoft her

Nå som flere av jobber hjemmefra, øker behovet for å finne raskt tilgjengelige og gode løsninger for hjemmekontor. Det er ikke alltid like lett å opprettholde rutiner og holde effektiviteten oppe når man jobber hjemmefra med ulike forstyrrelser og langt vekke fra kjente kollegaer.

Teams gjør det enklere for deg og dine kollegaer og jobbe sammen på en digital plattform, og ta dere et steg nærmere en normal arbeidshverdag. Les mer om hvordan Teams kan gjøre det enklere for din bedrift å arbeide sammen hjemmefra på Microsoft sine sider.

PS: Løsningen kan også benyttes til familie og vennemøter, event streaming m.m

Vi hjelper deg i gang med Microsoft Teams

Har du noen spørsmål rundt Teams eller hvordan du skal komme i gang med hjemmekontor for dine ansatte er det bare å ta kontakt med oss i Skywlkr.