Forretningssystemet som integrerer og utnytter data i Office

Det finnes et forretningssystem som integrerer og utnytter data som ligger i Office. Dynamics 365 kombinerer CRM med ERP, og omfatter nye applikasjoner tett integrert med alle andre Microsoft produkter som virksomheten allerede benytter. Dette gir deg tekniske og ikke minst økonomiske fordeler.

 

Komplett forretningsløsning utviklet for fremtiden

Etter suksessen med kontorstøtteapplikasjonene i Office 365, kom forretningsstøtteapplikasjonen Dynamics 365 etter. Med den leverer Microsoft en komplett skybasert forretningsløsning for næringslivet og fremtiden.

Den komplette forretningsløsningen gir deg en løsning for alle avdelinger i virksomheten, og oppgraderes i takt med teknologiens muligheter.

Tilgang til Microsoft sine IT-plattformer

I tillegg til Office produktene, samler skyløsningen en rekke av Microsoft sine IT-plattformer, og du får blant annet Microsoft CRM og Microsoft Power BI samlet i ett produkt sammen med ERP-plattformen. Det åpner muligheten for å skape større sammenheng i bedriftens interne prosesser, noe som igjen gir høyere effektivitet og større fleksibilitet i bedriftens IT-infrastruktur.

Få en sikker og konkurransedyktig IT-platform som åpner for utvikling på den aller nyeste teknologien.

Utnytt eksisterende data i et kjent brukergrensesnitt

Er Outlook, Excel, PowerPoint, Word, eller noen av de andre kontorapplikasjonene i Office en viktig del av din arbeidshverdag?

Microsoft Dynamics 365 lar deg utnytte eksisterende informasjon og data i Office 365 i et kjent brukergrensesnitt som er integrert med verktøy din bedrift allerede benytter, og som krever minimalt med opplæring.

Vi vet at deres bedrift sin produktivitet avhenger av at de ansatte kan jobbe sammen på en felles plattform. Kombinasjonen av Office 365 og Dynamics 365 lar deg oppnå fordeler som økt kontroll, fleksibilitet og sammenheng.

E-post verktøyet i Office, Outlook, er tilgjengelig for over 500 millioner Office-brukere, og er for mange en viktig del av arbeidshverdagen. Microsoft Dynamics 365 for Outlook kan synkronisere e-postmeldinger, kontakter, oppgaver og avtaler seg imellom, slik at du enkelt kan hente ut data fra ditt forretningssystem til Outlook og vice versa.

Se her hvordan skyløsningen kan gjøre din arbeidshverdag enklere.

Kom i gang med Microsoft Dynamics 365

Skywlkr er en erfaren leverandør av skyløsningen. Vi får deg raskt i gang slik at du får tilgang til smarte applikasjoner som arbeider sømløst og forener deres systemer. I tillegg gjør drift i skyen det enklere å gjøre endringer og oppgraderinger – uten å påvirke forretningsprosessene deres.

Kontakt oss i dag

Kontakt oss i dag, så tar vi en prat om hvordan Dynamics 365 kan gjøre bedriften din mer effektiv!